Kundvagnen är tom 

Köpvillkor

Priser och betalning

Priserna anges inklusive moms med 25 % och exklusive porto. Betalning endast genom Klarna. 

Garanti och reklamation

Reklamation

Vid reklamationer följer vi gällande lagar och riktlinjer. Läs mer på konsumentverkets hemsida. Vi står för alla fraktkostnader vid reklamationer. Efter godkänd reklamation ersätter vi dig med en ny vara, eller motsvarande värde, senast 30 dagar efter det att reklamationen godkänts. 

Öppet köp och ångerrätt

Som privatperson har du, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen, rätt att ångra ditt köp eller byta till annan produkt inom 14 dagar från det att varan mottagits. Byte eller retur görs endast om varan är oanvänd och du kontaktat oss i förväg. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varorna. Vid retur på grund av ångrat köp betalar alltid kunden returfrakt. Detta innebär att du som kund är ersättningsskyldig om varorna skadats på grund av bristfälligt emballage vid returen.

Övrig information

Personuppgifter och marknadsföring  

Vi hanterar dina personuppgifter konfidentiellt i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Vi lagrar endast de uppgifter som behövs för att kunna hantera din beställning och leverans.

Reservation

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar på grund av ändrade omkostnader. 

Leveransvillkor

Postnord

Leverans

Vi levererar dina varor inom 2-4 arbetsdagar. Frakt och leverans sker i samarbete med Postnord. Vid beställningar över 2 kg eller leverans utanför Sveriges gränser ändras villkoren, kontakta oss för prisuppgift.

Försenad leverans

Skulle en produkt ta slut och leveransen blir mer än tre veckor försenad äger du rätt att häva din beställning, efter det att du kontaktat oss. Annars levereras beställningen så snart som möjligt.

Ej utlöst gods

Där beställning gjorts och leverans ej lösts ut returneras din vara till oss. Vi debiterar detta med de kostnader som krävs för att täcka frakten samt postens avgifter för retur.

Fraktkostnader 

På beställningar med ordervärde upp till 500 kr tillkommer en fraktavgift på 75 kr. Beställningar över 500 kr levereras fraktfritt. 

Transportskador

Friekosör står för alla eventuella skador som kan uppstå vid transport till kunden. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad skall du omedelbart anmäla detta till oss.

Betalvillkor

Klarna Checkout

Läs om Klarnas villkor här: https://www.klarna.com/se/villkor/