Kundvagnen är tom 

Hårvårdsprodukter

Här hittar du ekologisk och naturlig hårvård från vårt egenproducerade märke Herb Hub. Vi har fem olika slags hårvårdsprodukter i vårt ekologiska sortiment; schampo, balsam, leave-in treatment, fuktspray och vår prisbelönta hårolja. Samtliga produkter är helt växtbaserade, giftfria och 100% veganska. För oss på Friekosör är det viktigt med hållbar och ekologisk hårvård som är snäll mot både människa och natur, samtidigt som produkten ger ditt hår den näring det behöver. Vår ekologiska hårvårdsserie har en bas av en olja och en ört, och kommer i fyra olika variationer av näringsrika och vårdande ingredienser.

  • Daggkåpa och Citrus: Passar nordiskt hår med fina, tunna hårstrån. Innehåller extra mycket stärkande vetegroddsproteiner, naturliga kokostensider, extrakt av daggkåpa, broccolifröolja och eteriska oljor. Seriens ekologiska balsam kan användas till balsammetoden.
  • Mynta och Kokos: Passar alla hårtyper. Innehåller L-Arginin som lugnar känsliga hårbottnar och motverkar mjäll, extra virgin kokosolja, vetegroddsproteiner, samt mynta som stimulerar din hårbotten och sägs bidra till snabbare hårväxt. Seriens ekologiska balsam kan användas till balsammetoden.
  • Ros och Malva: För torrt och slitet hår som behöver fukt. Innehåller jojobaolja och sheasmör som smörjer stråna, reparerande vetegroddsprotein samt algextrakt för en skinande glans.
  • Nässla och Ricin: För hår som behöver näring och struktur. Innehåller mineralrikt nässelextrakt som stärker och lugnar, samt ricinolja för glans och definierat självfall. Ricinolja sägs även bidra till att håret växer snabbare.
Sortera:
Hämta fler